BacktoFRANKBLACK now available in Finnish/Suomi

BacktoFRANKBLACK.com has taken a further step in opening up communication with the fans, with priority sections now available to be read in Finnish. This is now the forth language for BacktoFRANKBLACK.com in the space of just under two months. Romanian, French and Italian are in the progress of being translated.

A big thanks to all the contributors who have helped secure these translations, ensuring they are accurate and fluid in the appropriate languages. In particular, thanks to Juri, Diego and Vivi for the Russian, Spanish and French respectively. A further thanks to Juri with the help coding the alternate languages on the site.

BacktoFRANKBLACK nyt myös suomeksi

BacktoFRANKBLACK.com on ottanut taas yhden askeleen lähemmäs faneja julkaisemalla sivuston tärkeimmät osiot suomeksi. Se on jo neljäs kieli, jolla sivusto on julkaistu vain vajaan kahden kuukauden sisällä. Romaniaa, ranskaa ja italiaa käännetään parhaillaan.

Suurkiitos kaikille, jotka ovat osallistuneet käännöstyöhön ja varmistaneet, että tekstit ovat täsmällistä ja sujuvaa kieltä. Erityiskiitos Jurille, Diegolle ja Viville käännöksistä venäjäksi, espanjaksi ja suomeksi. Lisäkiitokset Jurille, joka on auttanut käännösten koodamisessa sivustolle.

BacktoFrankBlack.com: Suomi

BacktoFrankBlack.com: Ruskiy Yazyk

BacktoFrankBlack.com: Español

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s